Mayat Mati Syahid Tak Reput Di Plastine

mayat mati syahid tak reput di plastineMayat Mati Syahid Tak Reput Di Plastine. 16 tahun dahulu Khalil al-Sharif Khalil Rahman meninggal dalam perjuangan menentang musuh islam yahudi di Plastine. Baru baru ini kuburnya di buka bagi meletak mayat yang baru meninggal di sebelahnya. Ramai terkejut apabila melihat mayat Khalil al-Sharif Khalil Rahman masih elok dan tak reput.

Kalau mayat mati biasa ia akan reput dan tinggal tulang sahaja, tapi mayat orang yang berjuang jalan Allah akan di kekal dengan baik jasadnya oleh Allah yang Maha Esa. SubahanaAllah.

Sesungguhnya Allah telah menjanjikan martabat yang tinggi bagi mereka yang syahid menegakkan Islam… Dikhabarkan mereka yang mati syahid itu meminta kepada Allah untuk hidup semula di dunia untuk berjihad lagi kerana manisnya ganjaran yang Allah sediakan itu… Semoga ia menjadi cita-cita seluruh umat Islam.. Amin.

Lihat buktinya, Allah Maha Benar akan Janjinya, jangan takut apabila kita berjuang di jalan Allah

Alfatihah untuk semua syahid yang meninggal di Plastine

Sumber

via Aman Palestin Mesir
Sumber/gambar:
Suwar Min Ghazza

lokasi 2

About admin

Nama saya Fauzi Ahmad, Pemilik blog ini dan laman web cpintrass.com. Blog ini dibina 2008 dan memaparkan perbagai isu. Anda boleh kongsi pendapat dan komen anda. nota ------- IKLAN YANG DI KELUAR ADALAH SECARA AUTO OLEH PIHAK GOOGLE SAYA TIADA KAWALAN TERHADAP ISU DAN GAMBAR TERSEBUT FAUZI AHMAD Admin Terima kasih kepada pelawat blog ini dan pelanggan produk saya.
[shareaholic app="share_buttons" id="11152297"]
This entry was posted in Berita and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*